注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

DIY English

Still water runs deep!口语训练专家! 英语能力加油站!!

 
 
 

日志

 
 
关于我

DIY英语 — 是“爱普文化·DIY英语习得研修中心(DIY English Language Acquisition And Study Center)”的创办者、DIY英语创始人--Mike老迈 以SLA理论为基础创立的全面训练英语思维和提升英语实际运用能力(听说读写译)的一套独特的英语学习和训练方法! DIY英语 —"自信、自立!才能自强!"漂亮英语!自己来!!

网易考拉推荐

The Notebook恋恋笔记本-28  

2012-02-25 15:12:15|  分类: DIY英语-看听电影 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 

The Notebook恋恋笔记本-28

DIY英语 Mike老迈 编辑整理】

 

Noah!

Noah!

 

Hey,there.嗨!

Well, we better get going ,the rain’s coming in.我们最好立刻出发,快下雨了。

 

You like it?

It’s spectacular.太壮观了

 

It’s like a dream 这不是做梦吧?

Do you want to feed them? 先给他喂食吗?

Yeah!好啊!

 

What are they all doing here? 它们都在这儿干嘛?

I don’t know.我不知道。

They’re supposed to migrate to the Guatemala sound.它们应该迁徙到危地马拉

They won’t stay here? 它们不会留在这儿吗?

No…不会。

they’ll go back where they came from.从哪儿来,还要从哪儿去。

 

You’re different. 你很不同。

What do you mean? 什么意思?

Just the way you look. Everything.你的样子,你的一切。

You look different too, but in good way.你也很特别,不过是好的方面。

 

You know, you’re kinda the same though.你基本上还是老样子。

Yeah? 是吗?

Yeah是的

And you really did it.而且你真的做到了。

What? 什么?

Everything! 所有事情

The house… 那栋房子…

it’s beautiful what you did.很漂亮。

 

Well, I promised you I would. 当然,我答应过你的.

 

Great.好了。

We got to go.

 

  评论这张
 
阅读(14)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018